Για τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς

Καινοτόμες λύσεις εκπαίδευσης, αξιολόγησης και πιστοποίησης εκπαιδευομένων

Απογειώστε την εκπαίδευση

Η πρωτοποριακή cloud πλατφόρμα FlexLearn προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκπαίδευσης, αξιολόγησης και πιστοποίησης φοιτητών, σπουδαστών και μαθητών, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Λύσεις FlexLearn για εκπαιδευτικούς οργανισμούς

Αποτελεσματική εκπαίδευση και αξιολόγηση με το FlexLearn

Το FlexLearn συνιστά μια πρωτοποριακή cloud πλατφόρμα εκπαίδευσης, η οποία έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με το μοντέλο εκπαίδευσης ADDIE και τις πρόσφατες τεχνολογίες.

Ο καθηγητής έχει όλα όσα χρειάζεται σε ένα μόνο μέρος! Δημιουργεί και αναρτά εύκολα το εκπαιδευτικό υλικό, δεν χρειάζεται να σπαταλά χρόνο στη διόρθωση και ενημερώνεται άμεσα για την πρόοδο των μαθητών. Ο μαθητής παραμένει οργανωμένος και ενημερωμένος, έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στη γνώση, μελετά με τον δικό του ρυθμό, αξιολογείται και λαμβάνει feedback, επικοινωνεί με τους υπόλοιπους χρήστες.

Δείτε παρακάτω όλα τα εργαλεία που σας προσφέρει το FlexLearn!

4 Βήματα Εκπαίδευσης με το FlexLearn
Οργάνωση εκπαιδευόμενων και μαθημάτων

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Οργανώστε τους εκπαιδευομένους και σχεδιάστε τα μαθήματά σας εύκολα και γρήγορα!

Τα εργαλεία του FlexLearn σας υποστηρίζουν στην οργάνωση των εκπαιδευόμενων σε ομάδες μάθησης και στον καθορισμό των υπεύθυνων καθηγητών για την εκπαίδευση και την εξέταση των εκπαιδευομένων. Μπορείτε να ορίζετε τη δομή κάθε μαθήματος και να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο των ενοτήτων εύκολα και γρήγορα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδεύστε αποτελεσματικά τους σπουδαστές σας!

Το FlexLearn σας βοηθά να εκπαιδεύετε τους μαθητές και τους φοιτητές σας, χωρίς κανένα περιορισμό τόπου και χρόνου. Με την πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης διασφαλίζετε ομοιομορφία στην εκπαίδευση χωρίς διακυμάνσεις στην ποιότητα της διαδικασίας. Οι εκπαιδευόμενοι μελετούν τη θεωρία και ελέγχουν τις αποκτηθείσες γνώσεις μέσω ασκήσεων αυτοαξιολόγησης.

Εκπαίδευση φοιτητών και σπουδαστών
Αξιολόγηση και πιστοποίηση εκπαιδευομένων

ΕΞΕΤΑΣΗ

Αξιολογήστε και πιστοποιήστε τους εκπαιδευομένους σας!

Το FlexLearn αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για την εξέταση, αξιολόγηση και πιστοποίηση των γνώσεων των εκπαιδευομένων σας (e-testing and assessment). Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ποικίλων τύπων ασκήσεων προκειμένου να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη αξιολόγησης. Η εξέταση και πιστοποίηση πραγματοποιείται με ενιαίο τρόπο και on time.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με την πρόοδο των εκπαιδευομένων σας!

Με το FlexLearn μπορείτε να μελετάτε τις πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των εκπαιδευομένων (monitoring). Η πλατφόρμα σας προσφέρει λεπτομερή και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, π.χ. top-10 μαθητών, χρόνοι, βαθμολογίες, ασκήσεις, εξετάσεις, καθώς και μεγάλη ποικιλία αναφορών (detailed reporting).

Πρόοδος εκπαιδευόμενων
Επικοινωνία και ενημέρωση εκπαιδευόμενων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κρατήστε την επικοινωνία και τη συνεργασία των χρηστών στην καρδιά της εκπαίδευσης!

Το FlexLearn αποτελεί, μεταξύ άλλων, πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης (communication platform) που διευκολύνει τη συνεργασία των χρηστών. Οι χρήστες επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων ενώ παράλληλα μένουν ενημερωμένοι σχετικά με events και νέα.

ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO

Η συμπλήρωση των πεδίων με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτική

Ενημέρωση

Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα κατα την αποστολή των στοιχείων σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιτυχημένη αποστολή

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Θα σας καλέσουμε το συντομότερο.