Γιατί FlexLearn

Γιατί να εμπιστευθείτε το FlexLearn

Γιατί να επιλέξετε την e-learning πλατφόρμα FlexLearn για την αποτελεσματική εκπαίδευση και αξιολόγηση των χρηστών

Υποστήριξη

Πρωταρχικό μέλημα και γνώμονας όλων των δραστηριοτήτων μας είναι να προσφέρουμε εκπαιδευτικές λύσεις που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες σας και ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Είμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλεύσουμε, να σας στηρίξουμε στην επίτευξη των εκπαιδευτικών σας στόχων, να σας εξυπηρετούμε με συνέπεια και συνέχεια.

Εύκολο, ασφαλές και φιλικό στη χρήση

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης FlexLearn χαρακτηρίζεται από ευκολία στη διαχείριση, ασφάλεια στη χρήση και φιλικότητα προς τον χρήστη. Είναι cloud, δεν απαιτεί επένδυση σε εξειδικευμένο εξοπλισμό, υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και IT γνώσεις. Παράλληλα, προσφέρει πολλαπλούς ρόλους χρηστών με διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης και μεγάλο βαθμό ελέγχου σε επίπεδο διαχείρισης.

Προσαρμόσιμο

Μπορείτε να προσαρμόσετε την πλατφόρμα FlexLearn σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση και η αξιολόγηση. Μπορείτε να παραμετροποιήσετε την αρχική σελίδα σύνδεσης των χρηστών, να αξιοποιήσετε το white label και να χρησιμοποιήσετε την γλώσσα προτίμησής σας.

Εύκολη δημιουργία και ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού

Η πλατφόρμα FlexLearn σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να ανεβάζετε το εκπαιδευτικό υλικό γρήγορα, εύκολα και απλά. Μπορείτε να ανεβάσετε όποια μορφή υλικού επιθυμείτε (π.χ. κείμενο, παρουσίαση, video) με ένα απλό κλικ.

Εύκολη, άμεση και ολοκληρωμένη παρακολούθηση επιδόσεων και στατιστικών

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του FlexLearn είναι το εργαλείο της παρακολούθησης των επιδόσεων, των στατιστικών και των αναφορών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αναφορών και σε ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, π.χ. στατιστικά χρόνου, προόδου, μαθημάτων, εκπαιδευομένων, προκειμένου να παρακολουθείτε συνεχώς την πρόοδο των εκπαιδευομένων και την εξέλιξη των μαθημάτων, να ορίζετε και να αναπροσαρμόζετε τους στόχους σας.

Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης με ευελιξία και ανεξαρτησία

Το FlexLearn, βασισμένο στις αρχές της ευελιξίας, της ανεξαρτησίας και της αλληλεπίδρασης, οδηγεί σε θαυμάσια εκπαιδευτικά αποτελέσματα. Ο εκπαιδευόμενος, όπου κι αν βρίσκεται και όποτε επιθυμεί, μπορεί να έχει πρόσβαση στο άρτια οργανωμένο και επικαιροποιημένο υλικό, να αυτοαξιολογείται και να εξετάζεται αξιοποιώντας την πληθώρα των τύπων ασκήσεων. Ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τον εκπαιδευτή και τους υπόλοιπους εκπαιδευόμενους μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας.

ΖΗΤΗΣΤΕ DEMO

Μάθετε πώς σας ωφελεί το FlexLearn

Η συμπλήρωση των πεδίων με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτική

Ενημέρωση

Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία

Σφάλμα

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα κατα την αποστολή των στοιχείων σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιτυχημένη αποστολή

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Θα σας καλέσουμε το συντομότερο.