Προφίλ

Ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης (e-learning)

FlexLearn

Καινοτόμα πλατφόρμα e-learning

Το FlexLearn είναι μια καινοτόμα και πρωτοποριακή cloud πλατφόρμα, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις εκπαίδευσης, αξιολόγησης και πιστοποίησης χρηστών τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης της εκπαίδευσης (LMS Learning Management System), το οποίο έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τις πρόσφατες τεχνολογίες και ακολουθεί όλες τις τάσεις και εξελίξεις στον χώρο.

Cloud-based πλατφόρμα

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξειδικευμένο εξοπλισμό και υποδομές.

Ευκολία και ασφάλεια

Χαρακτηρίζεται από ευκολία στη διαχείριση, φιλικότητα προς τον χρήστη και ασφάλεια στη χρήση.

Ευελιξία

Πρόσβαση από οπουδήποτε μέρος, οποιαδήποτε στιγμή και οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε.

Στόχος του πρωτοποριακού LMS FlexLearn είναι να σας παρέχει καινοτομικά και έξυπνα ηλεκτρονικά εργαλεία πρόσληψης, εκπαίδευσης, ανάπτυξης, αξιολόγησης, πιστοποίησης και ενημέρωσης χρηστών, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες της επιχείρησης και του εκπαιδευτικού σας οργανισμού.  

Το FlexLearn δημιουργεί ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον, εκσυγχρονίζει τους τρόπους εκπαίδευσης και αξιολόγησης και προσφέρει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στη γνώση από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε και από οποιαδήποτε συσκευή σας εξυπηρετεί (desktop, laptop, tablet, smartphone). Μάλιστα, μπορείτε να αξιοποιήσετε το FlexLearn smartphone application για μεγαλύτερη ευελιξία και αμεσότητα.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης FlexLearn αποτελεί ένα Learning Management System (LMS) νέας γενιάς που προσαρμόζεται απόλυτα στις εκπαιδευτικές ανάγκες σας. Ακολουθεί τα «εκπαιδευτικά μονοπάτια» (learning paths) που θέλετε να ακολουθήσετε και προσφέρει έναν ιδιαίτερα ευέλικτο σκελετό μαθημάτων, ο οποίος αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία, τη θεωρία, την εξάσκηση και την εξέταση. Οι εκπαιδευόμενοι μελετούν την θεωρία, αυτοαξιολογούνται και εξετάζονται. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα τρία στοιχεία σας εξυπηρετεί, καθώς επίσης και όλα. Επιπρόσθετα, το FlexLearn παρέχει τη δυνατότητα οργάνωσης του εκπαιδευτικού υλικού και διαχείρισης των χρηστών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, εργαλεία παρακολούθησης της προόδου των εκπαιδευομένων, καθώς και μια πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας των χρηστών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης FlexLearn είναι πλήρως responsive, προσφέρει όλες τις μορφές e-learning, σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση, καθώς και blended learning, χρησιμοποιεί στοιχεία gamification προκειμένου να πετύχει το engagement των χρηστών, υποστηρίζει videos, ένα πολύ σημαντικό trend της σύγχρονης εκπαίδευσης, ενσωματώνεται στα συστήματα του οργανισμού π.χ. intranet, παραμετροποιείται και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Το FlexLearn ακολουθεί cutting edge technologies και ενσωματώνει νέα στοιχεία και χαρακτηριστικά, προκειμένου να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και να σας υποστηρίξει ακόμα περισσότερο στην αποτελεσματική εκπαίδευση και αξιολόγηση των χρηστών σας.

Το FlexLearn, βασισμένο στις αρχές του e-learning, της ευελιξίας και της αλληλεπίδρασης:

  • μεταμορφώνει την εκπαίδευση μέσω της τεχνολογίας
  • διευκολύνει τη διαχείριση της διδακτέας ύλης
  • εμπλουτίζει τη διαδικασία μάθησης
  • ενισχύει τη διαδικασία εξετάσεων
  • βελτιώνει την παρακολούθηση των επιδόσεων
  • προσφέρει εργαλεία επικοινωνίας
  • μειώνει το φόρτο εργασίας
  • περικόπτει το κόστος εκπαίδευσης
  • οδηγεί σε εξαιρετικά εκπαιδευτικά αποτελέσματα.

Γνωρίστε το FlexLearn

Μάθετε πώς καλύπτει τις ανάγκες εκπαίδευσης του οργανισμού σας.